Calendula Oil

Καλέντουλα – Υψηλής Ποιότητας Φυτικό Έλαιο – 100ml

(4 αξιολογήσεις πελατών)

7.90€

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Το Λάδι καλέντουλα λαμβάνεται μέσω  εκχύλισης  των λουλουδιών του φυτού σε φυτικό έλαιο. Συναντάται σε όλη την Ευρώπη και είναι ευρέως γνωστό ότι τα άνθη του φυτού περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα καροτενοειδών και άλλων φλαβονοειδών τα οποία δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες και προσφέρουν ισχυρά αντιοξειδωτικά οφέλη. Ως εκ τούτου, το έλαιο καλέντουλας χρησιμοποιείται ευρέως για τις αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του.

Το έλαιο ενισχύει την θεραπεία των πληγών και συμβάλει στην αναγέννηση του ερεθισμένου/ευαίσθητου δέρματος. Ιδανικό για προϊόντα ενυδάτωσης, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και επανορθώνει τον λιπιδικό φραγμό.

Συνιστάται για χρήση σε γενικές εφαρμογές φροντίδας δέρματος / μαλλιών, εφαρμογές μασάζ, φροντίδα μετά την ηλιοθεραπεία, προϊόντα για ευαίσθητο δέρμα, περιποίηση αφυδατωμένου τριχωτού κεφαλής, προϊόντα κατά της γήρανσης και κατά της ακμής.

Αξιολογήσεις (4)

5.00/5
4 κριτικές για Calendula Oil
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

5
100%
4
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
  • Tαξινόμηση:
  • Πιο πρόσφατη
  • Παλαιότερες
  • Υψηλότερες βαθμολογίες
  • Χαμηλότερες βαθμολογίες
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0.200 κ.
GTIN-13

5212024904928

PRODUCT CODE

SKU04928

INCI

Calendula Officinalis Flower Extract (and) Helianthus Annuus Seed oil

SKU04928 Κατηγορία: Ετικέτα:
Ζήσε το Halloween με την Bee Factor!

Γύρισε τον Τροχό & Κέρδισε τρομακτικές εκπτώσεις και δώρα!

Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου προϊόντα περιποίησης σε προσφορές που θα σε στοιχειώσουν… από χαρά!

  
ΠΑΙΞΕ & ΚΕΡΔΙΣΕ
Προϊόντα
Ανάγκη
Σημεία Πώλησης

Εξυπηρέτηση
+30 243 107 8026

Τηλ. Παραγγελίες
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00

INFO@BEEFACTOR.GR

0