Αρχική / Shop / Φυτικά Έλαια / Σησαμέλαιο – 100ml

Σησαμέλαιο – 100ml

4.50

Σε απόθεμα

Το Σησαμέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του σουσαμιού και είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και πολυφαινόλες.

Παρουσιάζει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες στο δέρμα και προσφέρει αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακά οφέλη. Επιπλέον η φυσική βιταμίνη Ε που περιέχει αποτρέπει το οξειδωτικό στρες και την υπεροξείδωση των λιπιδίων του δέρματος.

Παράλληλα, προστατεύει από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες εμποδίζοντας την εμφάνιση των ορατών σημαδιών γήρανσης.

Χρήση:

  • Ως λιπαρός φορέας για εφαρμογές μασάζ.
  • Γενικές ενυδατικές και θρεπτικές εφαρμογές για το δέρμα.
  • Για θεραπείες περιποίησης μαλλιών (τονώνει την τρίχα).
  • Για εφαρμογές επούλωσης πληγών.
  • Για ευαίσθητο και ξηρό δέρμα (καταπραϋντικές εφαρμογές).
  • Αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά προϊόντα.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

INCI: Sesamum Indicum Seed Oil

Κωδικός προϊόντος: 04843 Κατηγορία:

    Περιγραφή

    Σησαμέλαιο – 100ml

    Bee Factor Natural Cosmetics

    Το Σησαμέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του σουσαμιού. Παρουσιάζει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες στο δέρμα.

    Πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα (κυρίως ελαϊκό Ω9 και Λινελαϊκό Ω6 Οξύ), περιέχει  πολυφαινόλες και προσφέρει αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακά οφέλη.

    Επιπλέον η φυσική βιταμίνη Ε ( Γ – τοκοφερόλη ) που περιέχει αποτρέπει το οξειδωτικό στρες και την υπεροξείδωση των λιπιδίων του δέρματος. Παράλληλα, προστατεύει από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, εμποδίζοντας την εμφάνιση των ορατών σημαδιών γήρανσης.

    Όντως μια από τις πλουσιότερες πηγές σε φυτοστερόλες (κυρίως β-σιτοστερόλη), το σησαμέλαιο θρέφει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, τονώνει την τρίχα, προσφέρει ενυδάτωση και αναπλήρωση λιπιδίων.

    Συνιστάται για μασάζ, γενικές ενυδατικές και θρεπτικές εφαρμογές για το δέρμα και τα μαλλιά, για εφαρμογές επούλωσης πληγών, για ευαίσθητο / ξηρό δέρμα, καταπραϋντικές εφαρμογές, αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά προϊόντα, για θεραπείες περιποίησης μαλλιών κλπ.

    Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

    INCI: Sesamum Indicum Seed Oil

    Επιπλέον πληροφορίες

    Βάρος 0.200 kg
    GTIN-13

    5212024904843

    MPN

    04843

    INCI

    Sesamum Indicum Seed Oil

    Αξιολογήσεις

    Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

    Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σησαμέλαιο – 100ml”

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

    Σησαμέλαιο 100ml - Bee Factor Natural Cosmetics
    Σησαμέλαιο – 100ml

    4.50

    4.50

    Σε απόθεμα

    Shopping Cart

    Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

    20% ΕΚΠΤΩΣΗ

    Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter και
    ξεκλείδωσε τον κωδικό για έκπτωση 20%