Το Καστορέλαιο παρέχει εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες και αποκαθιστά το δερματικό υδρολιπιδικό φραγμό. Παράλληλα θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος, καταπραΰνει και ανακουφίζει τα ερεθισμένα, ευαίσθητα και ξηρά δέρματα.

Το καστορέλαιο προσφέρει επίσης πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά και τις βλεφαρίδες. Θρέφει τις ίνες της τρίχας, δυναμώνει τους τριχοθύλακες και αυξάνει την ανάπτυξη των τριχών. Επιπλέον, θεωρείται κατάλληλο για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας και ανακουφίζει το κνησμό του τριχωτού της κεφαλής.

Αντίθετα, σε προϊόντα χειλιών, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

Χρήση:

  • Σε αντιγηραντικά προϊόντα.
  • Για γενικές ενυδατικές εφαρμογές του δέρματος και των μαλλιών.
  • Για ανάπτυξη μαλλιών.
  • Για ανάπτυξη βλεφαρίδων.
  • Για αντιφλεγμονώδη προϊόντα.
  • Για την καταπολέμηση της πιτυρίδας.
  • Για την φροντίδα των χειλιών.
  • Ως βάση για μασάζ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

3.50

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 04874 Κατηγορία:
(4 αξιολογήσεις πελατών)

Περιγραφή

Καστορέλαιο – 100ml

Bee Factor Natural Cosmetics

Το Καστορέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Καλλιεργείται σε τροπικές περιοχές της Ινδίας, της Βραζιλίας και της Κίνας. Παρουσιάζει μοναδικές ιδιότητες λόγω της πλούσιας σύνθεσης του σε λιπαρά οξέα διότι αποτελείται στο 85 % σε ρικινελαϊκό οξύ.

Παρέχει εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες και αποκαθιστά το δερματικό υδρολιπιδικό φραγμό. Παράλληλα θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος, καταπραΰνει και ανακουφίζει τα ερεθισμένα, ευαίσθητα και ξηρά δέρματα.

Το καστορέλαιο προσφέρει επίσης πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά και τις βλεφαρίδες. Θρέφει τις ίνες της τρίχας, δυναμώνει τους τριχοθύλακες και αυξάνει την ανάπτυξη των τριχών. Επιπλέον, θεωρείται κατάλληλο για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας και ανακουφίζει το κνησμό του τριχωτού της κεφαλής.

Αντίθετα, σε προϊόντα χειλιών, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

Συνιστάται σε αντιγηραντικά προϊόντα, για γενικές ενυδατικές εφαρμογές του δέρματος και των μαλλιών, ως βάση για μασάζ, για αντιφλεγμονώδη προϊόντα, για ανάπτυξη βλεφαρίδων και μαλλιών, για την καταπολέμηση της πιτυρίδας, την φροντίδα των χειλιών κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.200 kg
GTIN-13

5212024904874

MPN

04874

Manufacturer

4 κριτικές για Καστορέλαιο – 100ml

  1. Μαρία Π

    Έχω ξεκινήσει να χρησιμοποιώ καστορελαιο εδώ και λίγο καιρό λόγω της έντονης τρυχοπτωσης που είχα. Έχω δει πολύ μεγάλη βελτίωση μέσα στο διάστημα που το χρησιμοποιώ! Το πήρα σε συνδυασμό με το έλαιο αργκαν και τα μαλλιά μου είναι φουλ ενυδατωμενα

  2. Σταυρούλα

    Πολύ οικονομικό. Το τοποθετώ στις ρίζες των μαλλιών… Απομακρύνετε η ξηροδερμια στις πρώτες δύο τρεις εφαρμογές

  3. ΛΑΜΠΡΙΝΗ

    Το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με σταφυλέλαιο και έλαιο αργκάν και έχω δει βελτίωση όσον αφορά στην τριχόπτωση και την ενδυνάμωση της τρίχας. Απλά καταπληκτικό!!!

  4. Ελένη (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

    Το εχω αγορασει 2 φορες αυτη τη χρονια και ειμαι ιδιαιτερως ικαανοποιημενη απο τα αποτελεσματα χρησης του στα μαλλια μου. Μπορει να χρησιμοποιηθει σαν θεραπεια συνδυαστικα με καποιο αλλο ελαιο ή και μονο του. Προσωπικα το αφηνω ολο το βραδυ και το επομενο πρωι λουζομαι και τα μαλλια μου ειναι λιγοτερο ατιθασα κατα το ισιωμα και πολυ πιο λεια. Την 1η φορα που το ειχα αγορασει ειχα δει μεγαλη διαφορα και στην τριχοπτωση καθως και στην αναδομηση της τριχας. Τελος, να πω πως η τιμη ειναι εξαιρετικη αναλογικα με την ποσοτητα. Θαυματουργο προϊον για τα μαλλια, αξιζει!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *