CHRISTMAS GIFTS HO-HO-HO HO-HO-HO

Μπές στο πνεύμα των χριστουγέννων! Gift sets, δώρα και προσφορές για εσένα και τους αγαπημένους σου.

Καλέντουλα Λάδι – 100ml

5.90

Σε απόθεμα

Το έλαιο καλέντουλας χρησιμοποιείται ευρέως για τις αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του. Το έλαιο ενισχύει την θεραπεία των πληγών και συμβάλει στην αναγέννηση του ερεθισμένου και ευαίσθητου δέρματος. Ιδανικό για προϊόντα ενυδάτωσης, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και επανορθώνει τον λιπιδικό φραγμό.

Χρήση:

  • Σε γενικές εφαρμογές φροντίδας δέρματος / μαλλιών.
  • Εφαρμογές μασάζ.
  • Φροντίδα μετά την ηλιοθεραπεία.
  • Προϊόντα για ευαίσθητο δέρμα.
  • Περιποίηση αφυδατωμένου τριχωτού κεφαλής.
  • Προϊόντα κατά της γήρανσης και κατά της ακμής.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

INCI: Calendula Officinalis Flower Extract (and) Helianthus Annuus Seed oil

Κωδικός προϊόντος: 04928 Κατηγορία:

Περιγραφή

Καλέντουλα Λάδι – 100ml

Bee Factor Natural Cosmetics

Το Λάδι καλέντουλα λαμβάνεται μέσω  εκχύλισης  των λουλουδιών του φυτού σε φυτικό έλαιο. Συναντάται σε όλη την Ευρώπη και είναι ευρέως γνωστό ότι τα άνθη του φυτού περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα καροτενοειδών και άλλων φλαβονοειδών τα οποία δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες και προσφέρουν ισχυρά αντιοξειδωτικά οφέλη. Ως εκ τούτου, το έλαιο καλέντουλας χρησιμοποιείται ευρέως για τις αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του.

Το έλαιο ενισχύει την θεραπεία των πληγών και συμβάλει στην αναγέννηση του ερεθισμένου/ευαίσθητου δέρματος. Ιδανικό για προϊόντα ενυδάτωσης, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και επανορθώνει τον λιπιδικό φραγμό.

Συνιστάται για χρήση σε γενικές εφαρμογές φροντίδας δέρματος / μαλλιών, εφαρμογές μασάζ, φροντίδα μετά την ηλιοθεραπεία, προϊόντα για ευαίσθητο δέρμα, περιποίηση αφυδατωμένου τριχωτού κεφαλής, προϊόντα κατά της γήρανσης και κατά της ακμής.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά

INCI: Calendula Officinalis Flower Extract (and) Helianthus Annuus Seed oil

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.200 kg
GTIN-13

5212024904928

MPN

04928

INCI

Calendula Officinalis Flower Extract (and) Helianthus Annuus Seed oil

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Καλέντουλα Λάδι – 100ml”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλέντουλα Λάδι 100ml - Bee Factor Natural Cosmetics
Καλέντουλα Λάδι – 100ml

5.90

5.90

Σε απόθεμα

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

20% ΕΚΠΤΩΣΗ

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter και
ξεκλείδωσε τον κωδικό για έκπτωση 20%