Αρχική / Shop / Φυτικά Έλαια / Φουντουκέλαιο – 100ml

Φουντουκέλαιο – 100ml

5.90

Σε απόθεμα

Το Φουντουκέλαιο προσφέρει θρεπτικά και ενυδατικά οφέλη στο δέρμα και τα μαλλιά. Αποκαθιστά τη λειτουργία του λιπιδικού φραγμού και μειώνει την επιδερμική απώλεια υγρασίας. Λόγω της περιεκτικότητάς του σε τανίνες, το έλαιο παρέχει στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες.

Ιδιαίτερα κατάλληλο για ώριμα και ξηρά δέρματα, αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και την παραγωγή κολλαγόνου μειώνοντας έτσι την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Το Φουντουκέλαιο προσφέρει αντιφλεγμονώδη ιδιότητες καθώς και υψηλή αντιοξειδωτική δράση.

Χρήση:

  • Για γενικές ενυδατικές και θρεπτικές εφαρμογές για δέρμα και μαλλιά.
  • Ώριμο και ξηρό δέρμα.
  • Αντιγηραντικά και αντιοξειδωτικά προϊόντα.
  • Καταπραϋντικά και αντιφλεγμονώδη προϊόντα.
  • Ευαίσθητο δέρμα.
  • Τονωτικά και στυπτικά προϊόντα για λιπαρές επιδερμίδες.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

INCI: Corylus Avellana Seed Oil

Κωδικός προϊόντος: 04805 Κατηγορία:

    Περιγραφή

    Φουντουκέλαιο – 100ml

    Bee Factor Natural Cosmetics

    Το Φουντουκέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του δέντρου. Aποτελείται από ακόρεστα λιπαρά οξέα με περίπου 70% ελαϊκό οξύ Ω9 και 18% λινελαϊκό οξύ Ω6. Επίσης περιέχει ασαπωνοποίητο υλικό το οποίο αποτελείται από βήτα-σιτοστερόλη (η οποία χαρίζει αντιφλεγμονώδη ιδιότητες) και τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε) η οποία προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική δράση.

    Το έλαιο φουντουκιού προσφέρει θρεπτικά και ενυδατικά οφέλη στο δέρμα και τα μαλλιά. Αποκαθιστά τη λειτουργία του λιπιδικού φραγμού και μειώνει την επιδερμική απώλεια υγρασίας. Λόγω της περιεκτικότητάς του σε τανίνες, το έλαιο παρέχει στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες.

    Ιδιαίτερα κατάλληλο για ώριμα και ξηρά δέρματα, αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και την παραγωγή κολλαγόνου μειώνοντας έτσι την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

    Συνιστάται για γενικές ενυδατικές και θρεπτικές εφαρμογές για δέρμα και μαλλιά, ώριμο και ξηρό δέρμα, αντιγηραντικά και αντιοξειδωτικά προϊόντα, καταπραϋντικά και αντιφλεγμονώδη προϊόντα, ευαίσθητο δέρμα, τονωτικά και στυπτικά προϊόντα για λιπαρές επιδερμίδες κλπ.

    Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

    INCI: Corylus Avellana Seed Oil

    Επιπλέον πληροφορίες

    Βάρος 0.200 kg
    GTIN-13

    5212024904805

    MPN

    04805

    INCI

    Corylus Avellana Seed Oil

    Αξιολογήσεις

    Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

    Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φουντουκέλαιο – 100ml”

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

    Φουντουκέλαιο 100ml - Bee Factor Natural Cosmetics
    Φουντουκέλαιο – 100ml

    5.90

    5.90

    Σε απόθεμα

    Shopping Cart

    Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

    20% ΕΚΠΤΩΣΗ

    Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter και
    ξεκλείδωσε τον κωδικό για έκπτωση 20%