Αρχική / Shop / Φυτικά Έλαια / Coconut Οil Fractionated – 100ml

Coconut Οil Fractionated – 100ml

4.00

Εξαντλημένο

Το Fractionated Coconut Oil ή MCT Oil (έλαιο μεσαίας τριγλυκεριδικής αλυσίδας) παράγεται από καπρυλικό οξύ (C8) και καπρικό οξύ (C10).

Σε αντίθεση με το λάδι καρύδας, είναι άχρωμο, άοσμο και υγρό σε θερμοκρασία δωματίου.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, απορροφάται γρήγορα, αφήνει ελαφριά, μεταξένια και μη λιπαρή αίσθηση μετά την εφαρμογή. Το Fractionated coconut oil παρουσιάζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συνιστάται για τις ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες.

Χρήση:

  • Ως λιπαρός φορέας για εφαρμογές μασάζ.
  • Φυσικό εναλλακτικό έλαιο.
  • Για γενικές ενυδατικές εφαρμογές του δέρματος και των μαλλιών.
  • Βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος.
  • Καταπολεμά την απώλεια υγρασίας και την αφυδάτωση.
  • Παρουσιάζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
  • Ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητο και λιπαρό δέρμα.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

INCI: Caprylic/ Capric Triglycerides

Κωδικός προϊόντος: 05000 Κατηγορία:

    Περιγραφή

    Coconut Οil Fractionated – 100ml

    Bee Factor Natural Cosmetics

    Το Coconut Οil Fractionated ή MCT Oil (έλαιο μεσαίας τριγλυκεριδικής αλυσίδας) παράγεται από καπρυλικό οξύ (C8) και καπρικό οξύ (C10).

    Προέρχεται συγκεκριμένα από έλαιο καρύδας το οποίο αρχικά υδρολύεται σε λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας και γλυκερόλη.

    Σε αντίθεση με το λάδι καρύδας, το MCT είναι άχρωμο, άοσμο και υγρό σε θερμοκρασία δωματίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λιπαρός φορέας για εφαρμογές μασάζ και ως φυσικό εναλλακτικό έλαιο.

    Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, απορροφάται γρήγορα, αφήνει ελαφριά, μεταξένια και μη λιπαρή αίσθηση μετά την εφαρμογή.

    Το Fractionated coconut oil παρουσιάζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος και καταπολεμά την απώλεια υγρασίας και την αφυδάτωση.

    Συνιστάται για  τις ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες.Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητο και λιπαρό δέρμα.

    Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

    INCI: Caprylic/ Capric Triglycerides

    Επιπλέον πληροφορίες

    Βάρος 0.200 kg
    GTIN-13

    5212024905000

    MPN

    05000

    INCI

    Caprylic/ Capric Triglycerides

    Αξιολογήσεις

    Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

    Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Coconut Οil Fractionated – 100ml”

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

    Coconut Οil Fractionated 100ml - Bee Factor Natural Cosmetics
    Coconut Οil Fractionated – 100ml

    4.00

    4.00

    Εξαντλημένο

    Shopping Cart

    Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

    20% ΕΚΠΤΩΣΗ

    Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter και
    ξεκλείδωσε τον κωδικό για έκπτωση 20%