Η εταιρία BeeFactor είναι σε θέση να προσφέρει Χονδρική Πώληση σε Αιθέρια Έλαια και Αρωματικά Έλαια σε πολύ συμφέρουσες τιμές χονδρικής. Η εταιρία μας προμηθεύει σήμερα Φαρμακεία, Spa, Κέντρα Ευεξίας και Φυσιοθεραπείας, Παραγωγούς Σαπουνιών και Κεριών σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Αιθέρια Έλαια

H εταιρία BeeFactor παράγει αιθέρια έλαια διαθέτοντας ειδικό αποστακτήριο στη περιοχή Τρικάλων – Θεσσαλίας .Τα αιθέρια έλαια παραγωγής μας συλλέγονται από τη περιοχή του Κόζιακα . Αποτελεί μία ευκαιρία να αυξήσετε τις πωλήσεις του καταστήματος λιανικής σας ή να μειώσετε το κόστος προμηθειών σας αν είστε παραγωγός. Όλα τα Αιθέρια Έλαια που προσφέρουμε, είναι 100% καθαρά. Είμαστε σίγουροι πως μία «δοκιμαστική» παραγγελία, θα σας πείσει για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε.

Μπορείτε να δείτε όλα μας τα αιθέρια έλαια στο τμήμα αιθερίων ελαίων σε αυτό το website. Θα βρείτε αναλυτικά κείμενα περιγραφής των αιθερίων ελαίων, πληροφορίες σχετικά με τη χώρα προέλευσης του κάθε προϊόντος καθώς και για την ημερομηνία λήξης του.

Μεγάλες ποσότητες από συγκεκριμένους κωδικούς μπορούν να παραδοθούν ύστερα από παραγγελία και σε διάστημα που δεν ξεπερνάει τις 20 ημέρες.

Λόγω των συχνής παραγωγής, όλα τα αιθέρια έλαια είναι φρέσκα — η ημερομηνία λήξης τους έχει ελάχιστο ορίζοντα τα 2 έτη.

Άλλα προϊόντα

Εκτός από τα αιθέρια έλαια, η BeeFactor μπορεί να σας προσφέρει σε τιμές χονδρικής αρωματικά έλαια, έλαια βάσης, εκχυλίσματα βοτάνων, βότανα, βάμματα καθώς και φερομόνες.

Όλα τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας, προσφέρουν καλό περιθώριο κέρδους και οι προτεινόμενες τιμές λιανικής τους βρίσκονται στα επίπεδα των τιμών που έχουν υιοθετήσει εξειδικευμένα καταστήματα σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Παραγγελίες / Τιμοκατάλογος

Για την πρώτη παραγγελία στα προϊόντα χονδρικής, υπάρχει ελάχιστη αξία παραγγελίας η οποία καθορίζεται στα € 100. Για τις επόμενες παραγγελίες δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@beefactor.gr ή στο 24310 78026 για να σας στείλουμε τον τιμοκατάλογο χονδρικής.

 

×

Cart